Ziua căpușei

1 minute de citit

Pentru că a rezolvat problemele patriei și românii se întorc pe capete ca să muncească pe salarii umane la ei în țară, PSD organizează mâine un miting în capitală. O adunare inutilă și jenantă, dar mai ales tristă pentru oamenii care de nevoie trebuie să ajungă acolo. Nici nu vă dați seama cât de important și obligatoriu este acest miting pentru o parte a societății, atât de dependentă de vrerea liderilor locali PSD. A explicat foarte bine Dorin Lazăr, nu mai intru în detalii.

Las aici pentru viitor o înșiruire de știri. Prima este despre sistemul electronic de la CNAS care pică iar și iar a mia oară, lăsând de izbeliște cetățeni români. Cui îi pasă de chinurile pe care trebuie aceștia să le îndure pentru un amărât de bilet de trimitere? Cu siguranță nu lui Tăriceanu, el trăiește într-o realitate paralelă în care poate trece oricând peste coadă când are nevoie de ceva de la stat. A doua este despre preocupările sale vizavi de această problemă:

Concluzia e una singură: nu mai blamați oamenii prezenți la miting, ei sunt simple victime ale unui sistem care trăiește pe spinarea lor. Un sistem-căpușă alcătuit din incompetenți aroganți, oameni de cea mai joasă calitate.

Mâine, 9 iunie, va fi ziua căpușei.

Publicat la data: