Seară ungurească + Incubator 107

1 minute de citit

Fusei aseară în două locuri în care mi-a plăcut:

Restaurant aTipic

E situat pe la Eroii Revoluţiei. A fost aseară „Seară Ungurească”, adică gulaş, găluşte, palincă şi muzică ungurească de la Irma Cseke (sper că am scris corect). Frumos cu totul. Ar trebui să mergi mai des la evenimentele altor neamuri pentru că mai înveţi lucruri care-ţi distrug ideile preconcepute.

Să nu aud comentarii răutăcioase pe tema ungurilor că nu e cazul. Înainte de a critica o naţiune trebuie să o cunoşti bine, e ceva ce am învăţat şi eu de-a lungul timpului. Restul e doar politică (şi cu asta am spus multe).

Incubator 107

Am stins lumina de Earth Hour pe Popa Nan 82 la un eveniment organizat de oamenii de la Incubator 107. Despre Incubator se pot spune multe lucruri, dar cel mai bine le descoperi singur pe site şi mergând la evenimente. În mare se strâng nişte oameni care fac diverse lucruri (handmade stuff, vorbesc pe diverse teme, organizează diverse concursuri, cântă, trag cu arcul etc). Aseară a fost şi un mini-concert Luiza Zan, care e o super-tipă cu o voce super-tare! Mi-a super-plăcut super-vocea ei. Uite cum super-cântă:

Am de gând să mai merg la lucruri organizate sub egida Incubatorului 🙂

Acestea fiind spuse trebuie să trag concluzia: ieşi afară din casă!

Publicat la data: