Cercul de Donatori Buzău

1 minute de citit

Acum câțiva ani am participat la 2 Cercuri ale Donatorilor organizate de Fundația PACT. Au fost niște experiențe extraordinare din care am avut multe de învățat despre comunități rurale din sudul României, dar și despre mine însumi. Atunci mi-am dat seama pentru totdeauna că îmi doresc ca energia, timpul și o resursele de care dispun să se îndrepte către proiecte rurale și dezvoltarea satului românesc.

M-am bucurat enorm când am făcut că o mână de buzoieni de la Fundația Comunitară Buzău vor să organizeze un Cerc al Donatorilor în care să promoveze proiecte din județul meu natal. Este o ocazie nemaipomenită pentru a arăta că și la Buzău se întâmplă lucruri cu sprijinul comunității locale și o metodă de a-i atrage pe oameni în zonă:

Cercul de Donatori este un tip de eveniment ce presupune finanțarea unor proiecte propuse de oameni din județul Buzău. În Anglia i-am spune crowdfunding cu o notă caritabilă. Cercul de Donatori Buzău este un proiect pus la cale de G.I. Fundația Comunitară Buzău și de o echipă formată din localnici care iubesc comunitatea buzoiană și cred în schimbările aduse de implicarea socială a fiecăruia. Acest mecanism de strângere de fonduri face parte din rețeaua națională TFN România, o inițiativă a Asociației pentru Relații Comunitare și The Funding Network

Cercul de Donatori Buzău are loc pentru prima dată pe 29 Mai în București. Dacă ai un proiect în zonă care are nevoie de finanțare, înscrie-te până pe 9 Mai. Dacă vrei să susții proiecte buzoiene sau să cunoști oameni cu inițiativă, înscrie-te și participă la Cerc. Dă de veste prietenilor că asta se întâmplă pentru prima dată și ajută-i pe cei din Grupul de Inițiativă Fundația Comunitară Buzău să organizeze acest eveniment.

Evenimentul este și pe Facebook. Ne vedem acolo!

Cercul de Donatori Buzău

Publicat la data: