Ce urmează la Lopătari

mai puțin de 1 minute de citit

Lipsa transparenței din Primăria Lopătari a fost ceva ce m-a mânat constant în lupta pentru câștigarea alegerilor. Frustrarea mea era împărtășită și de majoritatea cetățenilor din comună care-și doreau mai multe informații despre modul în care primăria funcționează și despre cum se iau deciziile care în final le influențează viețile. Ne-am dorit cu toții o instituție locală care nu numai să dialogheze rapid cu cetățenii, dar care să și inițieze dialogul atunci când e nevoie.

Am acum ocazia să îmbunătățesc acest aspect al Primăriei Lopătari. Până-mi voi prelua mandatul și voi avea la îndemână informațiile de care am nevoie, voi experimenta în continuare cu transmiterea informațiilor prin intermediul video. Opacitatea instituțiilor publice trebuie să dispară, iar acest lucru începe la Lopătari.

Am făcut un scurt film în care am descris ce urmează în perioada următoare din punct de vedere administrativ: despre preluarea mandatului, constituirea Consiliului Local și alegerea viceprimarului. Aveți răbdare o perioadă, în timp voi deveni mai bun la asta:

Categorii:

Publicat la data: