Nu înțeleg logica Taxify

1 minute de citit

Când a apărut Uber în București am fost un om mai fericit. Deși încerc să folosesc cât mai mult transportul în comun (trebuie să cunoști ceea ce critici), aveam în sfârșit și posibilitatea de a ajunge rapid undeva cu o mașină spălată condusă de un șofer civilizat.

Mai târziu a apărut alternativa Taxify. Am instalat aplicația, am folosit de vreo 2 ori serviciul și a fost ok, exact ca la Uber. Dar apoi am observat că în fiecare zi primesc pe telefon notificări de genul „reduceri de 25% numai acum, ia un Taxify”. Ok, nu mă interesează, dau să debifez prin setări orice îi face să-mi trimită astfel de lucruri lipsite de sens. Era debifată deja setarea respectivă.

După câteva zile totul a devenit enervant. Care-i logica să-mi aduci aminte în timpul zilei că pot lua o mașină să ajung undeva? Mă voi ridica brusc de la birou să plec unde nu am nevoie? Îmi voi aduce aminte fix atunci că trebuie să merg acasă?

Momentan notificările sunt ceva inutil și enervant. Sper să fie scoase și oamenii să se concentreze pe ce e important: serviciu de calitate.

Actualizare: notificările au devenit atât de enervante încât am dezinstalat aplicația

Publicat la data: