Ce n-o să auziți despre terenurile de la Gara de Nord

1 minute de citit

Un cetățean pesedist, primar al unui sector al uneia dintre cele mai poluate capitale europene, are niște propuneri pentru zona Gara de Nord. Pe scurt, omul vrea să mute gara mai spre periferie pentru a se folosi terenurile valoroase de pe lângă și de sub șinele părăginite.

Știți ce n-o să auziți niciodată despre acele terenuri? Hai să facem un parc, frate, o zonă verde care să se întindă de la Gara de Nord până la centura Bucureștiului. Să facem și noi în capitală ceva similar cu ce au făcut nemții în Munchen cu Englischer Garten!

M-am plimbat aproape o zi întreagă prin Englischer Garten și țin minte și acum ce senzație am avut. N-o să vedem niciodată așa ceva în București atât timp cât la conducerea capitalei și a diverselor ei părți componente or să fie oameni de teapa lui Tudorache și a colegilor lui de partid. Puși numai pe furat din banii cetățenilor, oamenii cu ștate vechi în politică n-o să facă niciodată nimic pentru oamenii de rând.

Soluția e aceeași despre care am mai vorbit în repetate rânduri aici: e nevoie de oameni noi în politică. Altfel nu vom putea îndrepta niciodată apucăturile aparatului de stat.

Propunere Marele Parc al Bucureștiului
O propunere pentru „Marele Parc al Bucureștiului”

Publicat la data: