Bărbatul îngenunchiat în fața Vioricăi Dăncilă arată drama bunicilor noștri

1 minute de citit

Un bărbat de 70 de ani din județul Satu Mare îi face o declarație frumoasă Vioricăi Dăncilă, aceasta aflându-se în campanie electorală în acest județ. Vă recomand tuturor să-l vedeți și să-l ascultați pe bătrânel aici.

Acel bărbat nu este un simplu simpatizant al Vioricăi Dăncilă. Este cetățeanul României, un om trecut prin recenta istorie agitată a țării. Este tatăl cuiva care cel mai probabil este plecat în străinătate la muncă, bunicul unor nepoți pe care-i vede rar. Este un om care are nevoie de medicamente și doctori, care poate conduce o mașină veche pe infrastructura județului și care, ca mulți vecini ai săi, se uită seara la televizor ca una din puținele distracții pe care viața i le mai oferă.

Ca el sunt mulți bătrâni uitați de lume prin satele și orașele bântuite și sărăcite ale țării. Oameni de care partidele își aduc aminte doar în campanie, bunici băgați în seamă doar la astfel de întâlniri ale mai marilor partidului. Cine îl judecă pe acest bătrân nu înțelege drama prin care trec bătrânii din România. Cine-i judecă aspru pe acești bătrâni nu a luat un contact real cu viața lor ca să-i înțeleagă.

Sper ca alianța pe care o voi vota la alegeri să nu uite că e nevoie să meargă pe teren și după campania electorală. Că e nevoie să nu piardă contactul cu oamenii pe care i-au întâlnit în acțiunile din ultimii ani. Că e mare nevoie ca tinerii politicieni să meargă acasă la acești bătrâni ori de câte ori au drum prin zonă, cât mai des. Să-i asculte și să facă politici publice care să vină și în ajutorul lor. Să mărească pensiile fără a mări și prețurile la alimente și benzină. Ne vedem la vot pe 26 mai!

Ca o continuare, recomand să citiți 2 articole pe care le-am scris despre tataia al meu de la țară:

Categorii:

Publicat la data: