Banca Transilvania şi blondele ei

1 minute de citit

În seara asta m-am enervat. America mamii lor cu băncile lor şi cu serviciile şi produsele lor de toată jena! De curând Banca Transilvania a schimbat home bankingu’ cu unul mai modern cică. Totul e shiny şi glowing, doar că acum nu mai pot folosi unul din conturi pentru operaţiuni extene, ci doar pentru transferuri interne. Cel puţin aşa zice o tipă blondă de la ei. Serios? De ce p* ma-sii mai plătesc taxe şi comisioane doar pentru jumătate de serviciu pe jumătate de iepure şchiop? Chiar sunt curios, daca aveam un singur cont, ăla pe care nu-l pot folosi extern acum, ce mă făceam? Ce mă faceam?! Re-transferam din el în acelaşi el până cream un infinite loop după care ar fi venit sfârşitul lumii şi oricum n-aş mai fi avut nevoie de banii aia?

Serios, băncile p*, trebuie să reveniţi cu picioarele pe pământ, trăim în mileniul 3 dracului, nu puteţi să faceţi un rahat de site de internet banking care pe lăngă faza de mai sus îmi mai dă la un moment dat şi următoarea eroare:

Deci eu promit solemn aci de faţă cu toată lumea: dacă Banca Transilvania nu-mi rezolvă problema asta cu acel cont eu jur că mă duc şi-mi iau banii şi plec. Nu are sens să mă enervez degeaba. Măcar să mă enervez şi să-mi rezolve problema. Aş fi chiar fraier să mă enervez fix degeaba, să-mi moară mie neuronii fix degeaba pentru un cr de serviciu făcut prost. Eu le pătesc lor salariile şi ei mă tratează cu “aaa, păi nu se poate, trebuie să vă scărpinaţi ca maimuţa, cu mâna dreaptă pe tâmpla stângă, dacă vă mănâncă.”*

Am zis!

Publicat la data: