Vreau

1 minute de citit

Există un lucru de o importanţă capitală în viaţă: să ştii ce îţi doreşti. Să ai întotdeauna în minte o imagine a perfecţiunii, o idee a idealului, o frântură a ceea ce te-ar face cel mai mulţumit. E crucial, să ştii. În orice moment te îndrepţi undeva, către ceva iniţial necunoscut şi e bine ca acel ceva să fie ceva bun, nu ? 🙂 Să fie acel lucru pe care ţi l-ai dorit dintotdeauna sau care s-a conturat în mintea ta de-a lungul timpului.

Tind să cred că viaţa unui om înseamnă un moment, cel de faţă, împins de la spate de ceva şi atras din faţă de ceva. Trebuie ca aceste două lucruri să existe, altfel există riscul ca totul să fie în van. Aşa cum orice motor are nevoie de o sursă de energie, cum orice element al naturii se naşte din ceva, aşa şi omul trebuie să fie animat de ceva, împins înainte de ceva şi atras de ceva. Dorinţele noastre sunt o reală sursă de energie, un element primordial în evoluţie. Cu siguranţă evoluezi undeva – defineşte acest “undeva”, nu-l lăsa necunoscut pentru că altfel rişti să capeţi o lume necunoscută, instabilă, plină de incertitudinte.

Vreau, vreau, vreau! Acesta este imnul ce te propulsează, aceasta este pârghia ce te duce înainte, către ceva mai bun. Iar de aici reiese iar un alt lucru, descoperit acum foarte mult timp: ai grijă ce-ţi doreşti, căci…

Publicat la data: