Scurtă scrisoare către Monica Macovei

1 minute de citit

Doamnă Monica Macovei,

În turul 1 al alegerilor prezidențiale v-am acordat încrederea mea de tânăr român care vrea să facă treabă în țara asta. Chiar dacă efortul meu a fost mic, să știți că dorința a fost una mare și v-am votat cu o pornire cu care puține lucruri am făcut în viața asta scurtă. Am dat cu ștampila aia așa cum aș da cu parul în toți cei care ne-au prejudiciat de-a lungul timpului post-decembrist și chiar am crezut în ceea ce am făcut, chiar am crezut și cred și azi că aveți potențialul de a deveni un altfel de politician român. Unul care să ne asculte și care să ne reprezinte și nu unul care să-și vadă doar propriile interese.

V-am votat, iar gestul ăsta nu a fost ceva temporar și trecător, făcut cu ocazia alegerilor prezidențiale ale anului de grație 2014, ci reprezintă promisiunea că am să stau cu ochii pe dumneavoastră și am să fiu atent la ceea ce veți întreprinde mai departe pe îngusta noastră scenă politică. V-am votat, iar asta trebuie să vă responsabilizeze și să vă aducă mereu aminte că nu sunteți doar un politician, ci un om în care mulți oameni ca și mine cred. Despre câți politicieni de azi se poate spune lucrul ăsta?

V-am votat în satul meu natal, într-un județ în care rezultatele electorale spun că ați fost votată de 0.00% dintre alegători. Sora mea, pe care am convins-o să voteze cu dumneavoastră, mi-a spus că am zguduit cabina când am pus ștampila pe buletinul de vot. Vreau ca imaginea asta să vă bântuie și să vă reamintească iar și iar că eu unul cred în dumneavoastră și-mi asum asta în mod public. Vreau ca lupta dumneavoastră și a echipei extraordinare care v-a susținut să nu se termine aici, ci să continue pentru că mai e mult până departe. Vreau ca la următoarele alegeri prezidențiale județul meu să nu rămână partea greșită a istoriei și să voteze cu încredere Monica Macovei. Rămâneți în joc și dacă veți considera că vă pot ajuta cu ceva – vă stau la dispoziție.

Mulțumesc pentru tot,
Claudiu Constantin

Categorii:

Publicat la data: