photos.com – nişte neserioşi

1 minute de citit

Acum ceva timp anunţamam câştigat fabulosul pachet de douăşcinci de poze de pe photos.com la concursul ăsta. Concursul a constat în a comenta la articol, apoi în a avea noroc la extragerea câştigătorului. Simplu, nu?

Ei, află că lucrurile nu se câştigă aşa simplu. Nici până în ziua de azi (au trecut aproape 4 luni!) nu am primit acel pachet de fotografii. Photos.com nici nu s-au sinchisit să răspundă la mailuri sau să dea vreun semn, nici mie, nici administratorului concursului. Hai că dăm un premiu unui norocos, dar doar cu gura, pentru că în rest nu vom da nimic. Simplu, nu?

Mi s-a confirmat (din nou) regula că nimic nu se câştigă fără oleacă de muncă. Dacă te vei baza pe noroc vei rămâne doar cu baza şi atât. Lucrurile se câştigă prin muncă, nu prin extrageri, promisiuni nefondate, noroc. De-asta n-am jucat şi n-o să joc vreodată la loto, chiar de-aş găsi câţiva roni pe stradă, homeless fiind. Iar pe ăia de la photos.com chiar nu-i înţeleg; contează nişte trafic obţinut pe dezamăgirea unui potenţial client?

Ţine minte de la mine: cu cât munceşti mai mult, cu atât mai mult noroc ai 😉

P.S. Dacă e ceva ce aştept de la numiţii „influenceri” din on-line este pedepsirea acestor neserioşi prin review-uri proaste. Cât mai multe.

Publicat la data: