Olimpiada de împerecheat șosete

mai puțin de 1 minute de citit

Olimpiada de împerecheat șosete este cel mai tare eveniment care n-a existat vreodată. Are loc o dată pe an, între 14 și 24 februarie. Da, ați ghicit, de la ziua îndrăgostiților până de Dragobete.

Cum ar fi dacă în loc de o sărbătoare artificială și forțată a iubirii chiar ne-am da interesul și am face ceva util? Cum ar fi dacă în loc să pierdem timpul cu inimioare și flori la suprapreț am face ceea ce amânăm tot anul: împerecherea șosetelor.

De ziua îndrăgostiților și de Dragobete milioane de șosete din întreaga lume stau desperecheate. E timpul ca ele să fie din nou împreună! Participă la olimpiada de împerecheat șosete care are loc în sertarul cu șosete al fiecăruia.

Suntem alături de șosetele desperecheate din întreaga lume, de ziua îndrăgostiților și de Dragobete le aducem una lângă cealaltă.

P.S. Saaaau călătorește prin România, mergi la teatru cu oameni faini sau implică-te într-un proiect pentru satul românesc. Doar așa îți vei găsi perechea sau o poți schimba pe cea actuală cu una mai bună 😀

Publicat la data: