O mie

1 minute de citit

O mie de articole pe ăst blog se-mplinesc cu ăsta de față. În cinci ani și jumătate nu m-am oprit deloc și-am scris despre toate bălăriile posibile din perspectiva din care am crezut eu că trebuie. Frunzărind printre ele am găsit o grămadă ca fiind penibile sau neadecvate sau depășite, dar nici nu contează asta. Consider a fi un exercițiu incredibil de benefic ăsta de a-ți asuma lucruri potențial penibile sau ridicole. Te educă, te responsabilizează, te învață cum e lumea și cum reacționează și tot așa. Nu regret nimic, iar ăsta e un sentiment al dracului de bun!

Multe lucruri mi-a adus blogul ăsta și mi-a deschis calea către mulți oameni. Din ce în ce mai des mă întâlnesc cu persoane care-mi zic că sunt la zi cu ce scriu și că mă urmăresc, unii îmi spun că le și place 😀 Ba fac cunoștință cu câte cineva și-mi zice că știe ce scriu pe blog, asta-i chiar super tare, niciodată nu m-aș fi gândit la așa ceva.

Însă trecutul e trecut, bun sau rău – ăla e, nu-l mai schimbi. Important e ce e mai departe. Blogul rămâne un lucru pe care l-am creat fix de la zero și la care am tot adăugat ce am crezut eu de cuviință. Și-a ieșit bine, iar asta e încurajator, poate mai fac așa ceva. Sper și simt că tot ce-a fost e umbra a ce va fi. Bineînțeles că datorez mult și mulțumesc cititorilor mei care au crezut în mine 😀 You are great!

Publicat la data: