Lumea internetului şi-a tehnologiilor mobile pe anul ăsta

1 minute de citit

Internet & Mobile World 2012Adică Internet & Mobile World 2012 🙂 3 zile de discuţii pe teme din sfera digitalului, a tehnologiilor mobile, marketingului; a online-ului în general. Din păcate n-am putut fi prezent acolo decât în a doua parte a ultimei zile, dar a meritat din plin.

L-am ascultat pe un nene, John Heffernan – un tip foarte simpatic, care ne-a reamintit încă o dată (dacă era nevoie) de ce şi cum trebuie să folosească orice companie social media. Apoi pe Mark Michelson despre folosul tehnologiilor mobile în a înţelege şi beneficia de comportamentul consumatorilor/clienţilor. Apoi, cireaşa de pe tort zic eu, un panel cu Dragoş Rouă, Bogdan Iordache, Daniel Ionescu, Nicu Tănase şi Vladimir Oane despre cum gândeşti de la bun început un proiect/o companie pentru pieţe internaţionale, nu doar locale, şi de ce uneori e mai bine să te-arunci peste hotare decât să rămâi acasă. Dar discuţia a fost mult mai diversificată, cuprinzând sfaturi şi poveşti izvorâte din experienţa proprie a invitaţilor, enumerarea avantajelor şi dezavantajelor de a fi român sau de a face lucrurile româneşte şi aşa mai departe. Mie unuia parcă mi s-a dat un boost de curaj şi un avânt în a înţelege lucrurile la o scară mai largă şi cred că n-am fost singurul care a simţit asta.

Chiar mi-a plăcut şi m-am bucurat că am reuşit să ajung la eveniment, în pofida vremii dubioase. Îţi recomand să fii pe fază pentru ediţia următoare şi să vii dacă temele abordate sunt pe lungimea ta de undă. Felicitări lui Cristi şi echipei lui de super-eroi pentru organizare 🙂

Publicat la data: