Dăruind vei dobândi

1 minute de citit

Şi nu există articol de pe net care să explice titlul şi să-ţi mai deschidă ochii decât acesta: Cum am devenit membru in reţeaua citostaticelor. Despre cum o mână de oameni trimit în ţară medicamentele necesare celor bolnavi de cancer, oameni pe care un stat incompetent îi lasă să moară. Prostia ucide, iar statul român şi toţi cei care au trecut pe la guvernare reprezintă exemple concrete, palpabile în acest sens. Articolul îţi dă o lecţie de viaţă de la oameni adevăraţi. Lecţie despre democraţia românească, despre guvernarea unui stat, despre sisteme. Realitatea adevărată şi nu cea care este în capul nostru.

Ajung la gândul că a fi om te obligă să-ţi arunci un ochi şi la alţi oameni care au nevoie, să faci ceva şi pentru alţii şi să realizezi că nimic nu-i mai de preţ pe lume decât recunoştinţa oamenilor pe care i-ai ajutat.

Citeşte articolul şi bagă-te în reţeaua citostaticelor ajutând cum poţi. Eu o să mă bag să văd cu ce pot să ajut. Există şi un site care s-ar putea dovedi util în a ajuta oameni care au nevoie, medicamente-lipsa.ro.

Later edit: au mai scris despre subiect printreRânduri şi înJoacă

Publicat la data: