Cursuri gratuite la Stanford

mai puțin de 1 minute de citit

Voiam de mai mult timp să scriu despre asta, dar abia acum s-au îndeplinit cele două condiţii: să am timp de scris şi să-mi aduc aminte de subiect 🙂 Este vorba despre cursuri on-line gratuite de aproximativ trei luni care încep în Ianuarie-Februarie 2012. Da, “predate” de profesori de renume de la Stanford. Absolutely free of charge, rămâi cu ce înveţi, dar trebuie să te înregistrezi înainte. Ce-ţi poţi dori mai mult de atât? O să înveţi de zece ori mai mult decât înveţi în trei ani de facultate românească.

Cursurile sunt din domenii multiple: Computer Science (cele care mă interesează pe mine), Medicină, Construcţii, Inginerie Electrică, Antreprenoriat şi aşa mai departe, cred că or să mai apară şi altele până-n Ianuarie. Poţi citi mai multe pe unul din site-urile cursurilor, de exemplu pe pagina de “Technology Entrepreneurship”, jos de tot.

Eu cred că dacă nu ţi se pare interesant cel puţin unul din ele înseamnă că eşti nebun. Free knowledge, man, free knowledge! O să mai revin cu tema asta pe măsură ce mă mai informez despre aceste cursuri. Până atunci… informează-te şi singur.

Publicat la data: