Ce mai fac, ce mai zic

3 minute de citit

Când mă întâlnesc cu lume primesc multe întrebări. O parte din astea devin recurente, apar cam în toate discuţiile, aşa că de ce să nu fie oficial? Uite-le aici.

Ce face motanul?

Este foarte zburdalnic, foarte activ şi foarte simpatic 🙂 Avem deja vreun an jumătate de convieţuire, timp în care am trecut prin toate tâmpeniile şi prostiile posibile. A devenit cu adevărat un membru al familiei, acum acasă *înseamnă invariabil motan, orice week-end petrecut acasă înseamnă mult timp petrecut cu motanul şi tot aşa. Pe măsură ce creşte vrea tot mai multă mâncare, dar încercăm să nu-i dăm tot ce vrea pentru că nu vreau să devină *o vacă grasă; castrat fiind are o potenţială înclinaţie către asta. În rest… dărâmă prin casă, doarme numai cu noi în pat şi devine ceas deşteptător dimineaţa, când e nervos face tot posibilul să ne comunice asta, lasă mult păr şi tot aşa. Întradevăr un motan e un stres în plus, dar eu cred că stresul ăsta e acoperit de relaxarea pe care ne-o şi aduce de multe ori. Râd singur în casă câteodată când îl văd cum face, am ajuns să vorbesc cu el şi să asculte ce-i zic, te face să uiţi de ziua grea pe care poate ai lăsat-o la uşa de la intrare. Merită. Un timeline cu poze aici.

Cum merge maşina?

Merge bine, m-am folosit de ea la maxim, am făcut un an de condus acum în septembrie; e de mare ajutor. Probleme n-am avut cu ea, cu toate că am băgat-o pe toate coclaurile şi am dat de o groază de bolovani… de fapt vedem la revizie 😀 Consumă puţin, e destul loc pentru nevoile noastre, am învăţat să caut parcare fără să fiu stresat şi tot aşa. Expiră RCAu’ şi Casco luna asta, rezultă nişte cheltuieli, dar asta e. Din nou, ca şi în cazul motanului, merită. Am avut recent un foarte mic incident cu o Super Nova, dar asta într-un articol separat, după ce lămuresc treaba la poliţie; nu te speria, nu mă închid pe mine 😀

Cum merge munca?

Bine; am trecut recent pe un nou proiect dubios şi îi dăm înainte. Schimbarea este bună. Riscul neasumat e mai riscant decât riscul luat în piept, atât am avut de zis.

Cum merge alergatul?

Nu atât de bine pe cât mi-aş dori, însă încă mă ţin de el. Alergatul ăsta e foarte greşit înţeles de foarte multă lume; nu-l faci că-i hipstereală, nu-l faci ca să faci fese, ci-l faci ca să-ţi păstrezi corpul sănătos, să-l întăreşti, să-l pregăteşti pentru iarnă, să scoţi afară ce nu-i bun şi să-l ajuţi să lupte atunci când e nevoie. Alergatul nu trebuie să fie opţional, îl faci pentru că trebuie, nu pentru că-i frumos. Îl faci ca să nu ajungi o vacă grasă, ca să nu faci febră musculară când te soliciţi un pic, ca să-ţi ajuţi plămânii, ca să-ţi ajuţi sângele, ca să te ajuţi pe tine.

În Octombrie am Bucharest International Marathon.

Cum merge telefonul?

Aş avea un articol separat pe tema asta, însă pe scurt: merge. Baterie proastă, posibilităţi nelimitate. Încerc să sap prin aplicaţii ca să le separ pe cele utile de cele de ghenă. Din lipsă de timp n-am apucat încă să fac o aplicaţie cap-coadă şi să o public ca să fac grămezi de bani 🙂 Poate în curând. În rest sunt foarte mulţumit de calitatea ecranului şi de camera foto – în condiţii bune de lumină ies nişte poze a-ntâia. Uite:

Parcul Tineretului într-o dimineaţă

În rest toate-s bune. A venit toamna, s-a răcorit treaba, lumea iese în stradă şi poate uşor-uşor România asta se trezeşte. Tre’ să mergem înainte.

Publicat la data: