Bucătăria Andreei Beca

1 minute de citit

Beca’s Kitchen e un loc minunat din multe puncte de vedere. Odată că poți mânca super bun, curat făcut. Mâncare cu sens, aromată subtil la gust și miros, cu ingrediente proaspete. Apoi că locul e foarte frumos, bine amenajat, călduros cu omul care-l vizitează. Am văzut niște idei bune de aplicat la o viitoare casă.

Andreea e o fată simpatică, amabilă și energică. Îți explică cum o să-ți facă mâncarea și ce pune în ea, îți transmite instant entuziasmul ei pentru experiența pe care-i pe cale să ți-o ofere. Pasiunea e ceva ce se vede sau nu în ochii omului, iar Andreea e pur și simplu acoperită de pasiune pentru ceea ce face. Să fie sănătoasă și să ne încânte în continuare, că tare fain îi să ai așa un loc în București!

Am fost aseară să sărbătorim niște ani de împreună 🙂 Și a fost o alegere foarte bună, extrem de bună. Locul e undeva pe Mihai Eminescu, la un mers pe jos de la metrou de la Romană. Apoi a fost pe la Verona să bem și să jucăm Activity (am învățat și eu aseară :D). A fost bine.

Da, mergi pe la Beca’s Kitchen și n-ai să regreți. Am mâncat niște paste cu creveți de-am zis că nu-i adevărat. Fainoșag.

Publicat la data: