ASE face spam

1 minute de citit

De câte ori te înscrii la facultate sau master la ASE trebuie să bagi pe undeva adresa de e-mail. De mai multe ori chiar. De câte ori ai primit ceva util pe email de la ASE? Eu niciodată. Şi m-am înscris de două ori la ei.

Însă s-au gândit ei să facă ceva cu aceste adrese. Să facă spam. După mârşăvia cu înscrierile la master nu mai strică încă una. Mailul de mai jos l-am primit mai demult, dar abia acum mi-am amintit de el şi m-am gândit să share the love.

Spam ASE

Încheierea e pompoasă: “Manager Proiect, Prof. univ. dr. Gheorghe ORZAN”. Bravo, n-am ce zice. Atâtea titluri degeaba. I-am trimis un răspuns domnului Orzan în care i-am vorbit despre faptul că mailul dumnealui este un spam ordinar care prin ţări mai civilizate se mai şi pedepseşte. N-am primit niciun răspuns, evident; nici nu mă aşteptam la altceva. În mail nu se specifică de ce-l primesc, cum pot să fac să nu-l mai primesc şi alte astfel de detalii obligatorii. De conţinut nu cred că are sens să vorbim prea mult. Se vorbeşte de gratuitate, dar de fapt e un trial etc. Cam aşa vrea ASE să pregătească specialişti.

Eh, detalii.

Publicat la data: