www.aliluia.ro

1 minute read

O să-mi încep rufularea din seara asta în stilul marilor spamuri: aceasta nu este o glumă, e pe bune. www.aliluia.ro există! Iată cum aflat eu de el:

“Va invitam sa vizitati pagina web www.Aliluia.Ro pentru a oferi impreuna lauda lui Dumnezeu.
Va oferim sa ascultati gratuit muzica religioasa crestin-ortodoxa non-stop, neintrerupta de reclame si publicitate. Alaturi de postul nostru de radio aveti acces la un forum gratuit si un chat instant.
Va multumim pentru intelegere si va asteptam sa va alaturati noua pentru a unifica o comunitate crestin-ortodoxa online.
Ne cerem iertare daca nu ati dorit sa primiti acest mesaj.”

Ok. Deci o tâmpenie mai mare nici că nu se putea. Lăsând la o parte faptul că NU, NU AM DORIT SA PRIMESC UN ASEMENEA MESAJ.

Să presupunem că Dumnezeu există. Domnule administrator de la www.aliluia.ro, l-aţi întrebat pe bunul Dumnezeu dacă vă dă voie să folosiţi unealta diavolului pentru a-i propovădui mai departe cuvântul ? Mai mult, ştiaţi că spamul este ilegal? A, s-au schimbat regulile contractuale acolo în ceruri, se permite şi spamul acum ?

Să presupunem că Dumnezeu nu există. Domnule administrator de la www.aliluia.ro, v-aţi cam făcut de râs. Pace dumneavoastră!

Încă o dată mi s-a demonstrat că oamenii degradează tot ce prind. Un Dumnezeu, o religie moştenită din străbuni, orice poate fi subiect pentru on-line.

Dragi fanatici creştini, daţi cezarului ce-i al cezarului şi lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu. Nu amestecaţi lucrurile. Altfel Dumnezeu s-ar putea să vă pună pe sfântul blacklist.

Updated: