Vine furtuna în noaptea asta!

1 minute read

    Planuri pentru week-end, ceva, ceva ?
    Aveţi grijă cum faceţi că vom petrece o noapte de foc… 😀

    Nimic special, staţi liniştiţi. Aştia de la meteo se mai distrează din când în când şi mai anunţă câte-o bombă. De exemplu:

Bucureştiul ar putea fi lovit de furtună în această seară. Meteorologii avertizează că fenomenele meteo violente se vor extinde, astfel că ploile şi vijeliile ar putea cuprinde şi zonele de est şi de sud, inclusiv Capitala.

    Dacă vreţi închideţi-vă ferestrele şi luaţi-vă umbrele la voi. Eventual veste de salvare. Nu se ştie niciodată. Şi un tub de oxigen ar fi bun.. nu se ştie niciodată pe unde te prinde intemperia. Nu uitaţi de hârtia igienică. N-o să vă ajute dacă plouă, dar… cine ştie pe unde te prinde “intemperia”.


După căldurile de astăzi şi de ieri (miercuri – n.b.= nota bloggerului) este posibil ca impactul să fie destul de violent. Aşadar, trebuie să avem grijă unde ne parcăm maşinile, pentru că foarte probabil va fi cu manifestări violente”, a declarat meteorologul ANM, Viorica Dima.

    Ce ţi-e şi cu vremea asta… parcă ar fi un microbist de la Dinamo. Dacă i se tulbură socotelile reacţionează violent. Atenţie la maşini! Mai bine făceţi-le frumos pacheţel şi băgaţi-le cu voi în casă la căldurică. Asta dacă nu cumva o să plouă aşa de tare încât vă transformaţi casa în iaht…

De astăzi după-masă se aşteaptă ploi, furtuni şi descărcări electrice în centrul, vestul şi nordul ţării, iar de vineri, sistemul noros se va întinde peste toată ţara.

    …iar sistemul nervos al celor care doresc să o ardă pe la mare zilele astea se va întinde şi el la razele becului din cameră dacă va ploua în halul ăsta. De fapt stai… că de est nu zice nimic, deci gou tu dă sii end hev făn!

Sfârşitul de săptămână se anunţă iarăşi călduros în toată ţara, potrivit specialiştilor.

    Aaaa, relaaaax! Nu vor fi mari probleme. 😀

    P.S. Dacă vrei să vezi ştirea fără aberaţiile mele intră aici. Furtuna e pe bune.

    P.S.2: Nu ştiu de ce vă crizaţi atât de furtunile astea… mie cel puţin îmi plac. Chiar îmi plac! I will enjoy this.

    P.S.3: Prognoza meteo v-a fost prezentată de Claudiu(a) Constantin(easca). Hi hi hi [zâmbet laaarg şi tâmp].

Updated: