Urât mai trăim, domnilor

4 minute read

Stai aşa!

O să fiu cât se poate de scurt. Azi am mai aflat ce se mai întâmplă out there, în the real life şi vreau să-mi exprim nemulţumirea despre toate lucrurile următoare:

  1. Care-i treaba cu ungurii ? Iar vor să-şi facă ţară ? Bravo lor, dacă noi suntem varză. Să-şi facă, poate or să scoată ceva mai bun din potenţialul românesc. Vă spuneam mai demult că aştept cu mare plăcere o invazie nemţească şi că asta ar fi cel mai bun lucru care ni se poate întâmpla. Dar sunt buni şi ungurii, sunt mai ambiţioşi, mai hotărâţi, mai muncitori decât noi. Nu mai inteligenţi, dar mai uniţi şi mai puşi pe fapte.

Nu le ţin partea. Nu-mi surâde ideea să fim penetraţi la propriu de un ţinut maghiar sau ca limba oficială în localităţile cu pricina să fie maghiară. Dar când mă uit la atitudinea pe care o au românii faţă de asta, la felul cum reacţionează, la declaraţiile lor îmi dau seama că sunt mai buni ungurii şi că ar face o treabă mai bună în România. Dacă ar fi după mine le-aş da toată România. Să o alăture Ungariei, dă-o dracu, poate ridicăm şi noi nivelul de trai şi trăim mai bine, mai frumos şi mai practic. Poate devenim mai puţin hoţi şi mai serioşi.

Zice o femeie la teveu: „ei să se ducă acolo în ţara lor” sau alţii, şi mai varză, au ieşit în stradă şi urlă fluturând steagul României. Măi flăcăi, nu mai trăim pe vremea lui Iancu, fie-i ţărâna uşoară. De altă mentalitate avem nevoie acum şi alte acţiuni sunt necesare. Ieşim ca ţăranii la luptă cu furci şi topoare ? Lăsaţi-o dracu de treabă. Păi când se uită UE la noi ce zice ? „Lasă-i, mă, pe unguri, nu vezi că-s mai cu cap ca ei…”.

Cel mai elocvent şi mai bun exemplu comparativ este capul fiecărei tabere: Băsescu şi Marko Bela. L-aţi văzut pe Băsescu, îl ştiţi. Îl ştiţi şi pe Marko Bela ? Nu ştiu cum dracu face că e mereu pe lângă cei de la conducerea ţării, mereu îşi măreşte numărul de parlamentari activi, mereu îşi atrage susţinători. Asta este un conducător adevărat, un om capabil, competent, cu carte în cap şi în fapte. Cu ăsta nu îţi e ruşine în lume, cu ăsta eşti mândru. Eu, dacă m-aş trezi peste noapte ungur, primul gând ar fi „acum sunt şi mai al dracu”, iar al doilea „măcar acum îmi reprezintă cineva interesele”. Mi-e ruşine cu Băsescu, îmi vine să intru în pământ când aud „Preşedintele României Traian Băsescu a făcut şi a dres…”. O fi Marko Bela ungur, o fi urât, o fi urecheat, o fi naşpa; mă, dar e om competent şi la locul lui, e un reprezentant demn şi ştie să evolueze.

  1. A, şi apropo, poate dacă ne alăturăm Ungariei nu mai muncim ca demenţii până murim. La propriu. Aţi auzit bineînţeles de femeia care a murit recent. Asta suntem noi: unii muncesc până crapă, iar alţii culeg roadele. Avem o conducere de tot c**l, avem un sistem de tot cl, ducem o viaţă de tot c***l şi muncim până iese untul din noi. De ce ? Pentru că ne e teamă că altcineva o să ne ia locul pe bani mai puţini iar noi o să facem foamea. Cunoaşteţi bineînţeles vorba „A, nu-ţi convine locul de muncă? Pleacă, sunt alţi o mie de inşi care-ţi vor locul” – de asta se tem toţi românii. Dar dacă toţi românii ar refuza să mai fie călcaţi în picioare, dacă ar refuza să fie trataţi inuman alta ar fi situaţia şi am muri şi noi de bătrâneţe. Nu măcinaţi de boli, de stres, de nevroze.

Aţi văzut poate şi ştirea cu universităţile străine avide de românaşi. Ştiţi ce se va întâmpla în toamnă ? Un nou flux de tineri deştepţi, dar sictiriţi de România se va orienta către vest şi va emigra. Da, o nouă treaptă către mai sus va fi distrusă şi vom fi cu un pas mai aproape de anarhie. Va fi un fel de ţară a proştilor, un tărâm al nimănui, bântuit de fantomele lui Vanghelie, Băsescu, Vântu. Halal!

  1. Dragoş Dolănescu nu l-a invitat pe Ionuţ Dolănescu la slujba comemorativă pentru Ion Dolănescu. Doamne, cât ne mai rabzi ? Dă, Doamne, o gaură mare cât România peste noi şi ia-ne, fă-ne ceva, du-ne departe, în fundul Iadului! Eu, dacă aş fi Dumnezeu, aş da odată cu toiagul şi s-ar duce dracului totul din ţara asta. Să vină altcineva în locul nostru că noi nu merităm locurile astea.

Trăiască România veche! Nu mai avem niciun viitor.

Updated: