Ultima zi de iarnă

2 minute read

După o scurtă pauză în care Oana ne-a prezentat o scurtă povestioară gen… „back-office”, revenim.

Ultima zi de iarnă.

…se întâmplă acum. Mai precis ultima seară de iarnă; când mă tem să ţin geamul deschis prea mult, când mă tem să ies dimineaţa devreme din casă, când n-am chef să mă duc să iau pâine – toate astea din cauza frigului. Fac parte din categoria aia de oameni care n-au prea multe împotriva căldurii din timpul verii câte au împotriva iernii şi a frigului. E prea frig, frate, e foarte frig, e exagerat de frig, e deplasat de frig. E incorect de frig, chiar nu se revoltă nimeni ? Eu unul mă revolt, gata, nu mai vreau frig! M-am săturat de atâta frig. Să se ducă iarna cu toţi Moşii ei unde o vrea. Să vină odată primăvara aia cu floricele şi-n fund şi cu ciripiri păsăritoare. Vreau să vină primăvara ca să stea toţi cu ochii prim pomi după rândunele şi să se dea din calea mea, că am treabă 😛

Ca să-mi mai manifest încă o dată indignarea împotriva planurilor pe care şi le fac toţi la începutul anului (să fiu mai bun, să fiu mai slab, să fiu mai puternci, mai deştept şi mai al dracu) îmi fac lista de planuri pentru primăvara asta:

  1. Să scot bicicleta de la naftalină. N-am reuşit weekendul ăsta pentru că a plouat şi încă mai sunt bălţi prin Bucureşti. Şi n-am vrut să vin acasă iar cu dunga de stropi pe spate şi în faţă, chiar şi pe ochelari.

  2. Să arunc geaca groasă. M-am săturat de ea, de 3 luni o tot port şi efectiv m-am săturat de ea şi cu asta basta. Deasemenea să port tricouri şi tenişi/adidaşi non-stop.

  3. Să învăţ contabilitate că de nu… îi bai mare la toamnă 🙁

  4. Să mă pregătesc pentru vară (accesorii bicicletă, încălzire pentru presupusa escapadă cu bicicletele plănuită la serviciu).

  5. Turul Bucureştiului pe biclă.

  6. Alte lucruri legate de biclă 😀

După cum observaţi bicla are un rol important în viaţa mea în următoarele luni. Da, pentru că vreau mişcare, vreau să alung monotonia care a zăcut sub frig şi zăpadă, vreau să alerg, să sar, să urlu, să merg mult, să ascult muzică tare, să mă iau la întrecere cu maşinile pe stradă etc etc

Aşadar, spring rocks! Motto-ul următoarelor săptămâni: „Spring ya all!”.

Updated: