Ultima postare din Cotroceni

1 minute read

Phew…! Staţi să-mi mai trag niţeluş sufletul că nu mai pot. Dintotdeauna am urât să fac bagaje, să adun mai multe lucruri nefolositoare într-un mare lucru nefolositor; şi uite că de asta nu scap. Acum am mai terminat cu adunatul hainelor, cutiilor, cablurilor, genţilor „cu toate alea”… Când mă gândesc că mâine trebuie să le car pe toate jos la maşină, apoi spre Dorobanţi, apoi despachetat, apoi aranjat, apoi aruncat lucruri chiar nefolositoare… mai că-mi vine să-mi iau lumea-n cap şi să urlu aşa tare încât să crape inima-n Hermina! Waaaaa !!!

– H, ai murit? – …nu încăă…ăchhh.. – WAAAAAAAAA !!!

Las-o să trăiască liniştită acum. Mâine o să zbor ca un pui din cuibul mamei şi-o să mă doară-n pene de Hermina şi de toată lumea. O să avem locul nostru.

Aici este o parte din bagajele mele. Dar vă asigur că nicăieri nu mai încape un ac. Par puţine… nu le-am pozat şi pe cele din hol. Scuzaţi proasta iluminare, dar e vina lui Băse care acaparează tot curentul electric către palatul de unde priveşte semeţ şi râde de glumele lui. Sau poate e vina Herminei… hmmm.


Aşadar acestea sunt ultimele rânduri din Cotroceni. Zonă liniştită, drăguţă pe alocuri… nu ezitaţi să umblaţi pe-aici dacă aveţi ocazia. Voi reveni cu primele rânduri din Dorobanţi ca să vă mai povestesc ce şi cum e pe acolo. „Andreea, ai legătura! ”

Updated: