Top 5 ştiri din ultima perioadă

1 minute read

  1. Pe un blog de poezie mi s-au publicat nişte poezioare. Dar cred că voi le ştiaţi, cred că le-am pus şi pe-aici pe undeva.

  2. În viitor (nu ştiu cât de îndepărtat ) o să mă găsiţi pe www.claudiuconstantin.ro. Da, e oficial 🙂 In sfârşit o să am libertate să fac tot ce vreau şi tot ce pot. Momentan lucrez la ceva, mai am mult până la o variantă finală sau cel puţin Beta. Aşa că rămâneţi pe aproape, va fi revoluţie 😉

  3. Am început cât se poate de prost sesiunea asta. Ieri am ratat un examen pentru că am încurcat orele. Materii inutile, oboseală, timp scurt, prea mult lucruri de făcut, insomnii – toate îşi spun cuvântul zilele astea.

  4. Azi e reîntâlnire de clasă. Pur şi simplu o întâlnire, nimic mai mult. O mare parte a 12 E Haşdeu va fi prezentă azi, 13 ianuarie 2010, la ora 19:00 la McDonalds Unirii. Deci nu e o întrebare sau propunere, e un ordin! Am anunţat şi pe facebook, am trimis printr-un omuleţ verde ştirea şi în cosmos; să ştie toată lumea.

  5. Am fost săptămâna trecută cu nişte prieteni la Observator. Nu mai fusesem niciodată. A fost plăcut, fun, prezentatorul devotat meseriei sale, prezentarea acceptabilă. Patru lucruri vă spun: Universe Sandbox, Mitaka plus, Stelarium, Google Earth – căutaţi-le şi downloadaţi-le, merită să vedeţi la ce se benoclează ăştia pe Marte sau mai ştiu eu pe unde. Ultima ştire trăznet: o imagine a Elodiei a fost descoperită pe planeta Marte de către un cercetător. Staţi liniştiţi, cercetătorul va avea un interviu senzaţional la Dan Diaconescu!

Maxim am spus!!!

Updated: