The End

1 minute read

    Oficial sistez „lucrările” la acest blog. Nu ştiu dacă va fi temporar sau pentru totdeauna, dar cel mai probabil va fi pentru totdeauna.
    Dacă voi continua vreodată blogging-ul cu siguranţă nu voi mai folosi subdomenii. Până atunci însă am multe alte lucruri de făcut, de rezolvat, de ameliorat. Voi încerca să găsesc alte modalităţi de a-mi potoli setea de a scrie şi sunt sigur că voi găsi. Postările vor fi în continuare disponibile dacă va dori cineva să mai frunzărească şi să-mi dea o notă critică.

    Sper că nu dezamăgesc pe nimeni şi că toţi cititorii mei vor privi asta aşa cum o privesc şi eu: am nevoie de o altă orientare, de o mai bună organizare a activităţilor în care sunt implicat, am mai multe responsabilităţi şi mai puţin timp. Aşa că am ales să elimin blogging-ul din activitatea zilnică.
    Pentru cei care mai trec pe aici aveţi în stânga lista mea de bloguri. Citiţi-le că unele sunt de calitate. Iar pentru cei interesaţi de soarta mea puteţi verifica paginile pe unde mai activez:

[Facebook](https://www.facebook.com/claudiu.constantin) [Youtube](https://www.youtube.com/clavool) [Panoramio/Google Earth](https://www.panoramio.com/user/1475355) [LinkedIn](https://www.linkedin.com/in/claudiuconstantin) [Twitter](https://twitter.com/clavool)

    Acestea fiind spuse vă doresc succes şi numai bine! Să aveţi grijă de voi!

[![](https://3.bp.blogspot.com/_Ul3gD0LNpzU/SmasbdclokI/AAAAAAAAAtQ/aVwgUgg96Mw/s320/long+road+to+run.jpg)](https://3.bp.blogspot.com/_Ul3gD0LNpzU/SmasbdclokI/AAAAAAAAAtQ/aVwgUgg96Mw/s1600-h/long+road+to+run.jpg)

</span>

Updated: