Şi multe altele vor mai fi…

1 minute read

După o săptămână de muncă vine o minivacanţă de două zile binemeritată. Azi mergem pe meleaguri buzoiene, în Lopătari, comuna mea de baştină. Apoi să sperăm cu n-o să avem probleme până urcăm la Plaiu Nucului şi Faţa Malului. Vedeţi ce comuniune cu natura în locurile mele natale ? „Plaiul Nucului”, „Faţa Malului”, ce poate fi mai natural de atât ? Când aud cuvântul natură mă gândesc instantaneu la locurile mele pe unde hălăduiam în neştire ca un animal sălbatic. Ai mei şi nişte rude or să ne aştepte cu braţele deschise ca întotdeauna. Sper să prindem vreme bună ca să facem nişte poze reuşite să vi le arăt şi vouă. Că pun pariu că vreţi să ştiţi de unde se trage „Rândurile lui Claudiu Constantin” şi ce legătură are cu „Meleagurile lui Claudiu Constantin”.

În altă ordine de idei mâine este una dintre cele mai importante aniversări în care sunt implicat: eu şi Oana facem un an de convieţuire 🙂 Un an în care am realizat multe, am trecut prin multe, care ne-a pus la încercări peste care am trecut cu succes, care mai ales ne-a învăţat multe şi pe care o să ni-l amintim ca fiind prima cărămidă a casei nostre. Un an în care ne-am fost alături şi la bine şi la greu (fără nicio conotaţie politică), un an cât şapte.

Ne întâlneam prima dată acum un an la metrou la Unirii, ne luam de mână prima dată în Muzeul Satului, ne sărutam prima dată în Cişmigiu, beam prima ciocolată caldă împreună în Cafepedia, ni se cânta primul cântec, Zaraza, de către un nene vesel:

  • – Bună ziua, bună ziua [cântând].. e ziua domnişoarei ?
    – Nu, e ziua noastră.*

Updated: