Punct. Şi de la capăt.

2 minute read

Da, am schimbat tema = un pic de muncă răsplătită îndeajuns de mulţumirea mea. Da, sunt mulţumit de cum arată (bineînţeles că se putea şi mai bine 😀 ) şi mă reprezintă mai mult ca oricare alta. Mai sunt lucruri de îmbunătăţit, dar se vor face pe parcurs. Fundamentul există 🙂

Tema este preluată de la www.elementsofseo.com şi modificată pe ici pe colo după preferinţele mele, dacă vrei să compari ce a fost şi ce este acum.. poţi să faci asta. 🙂 A, şi nu vă luaţi de bannerul meu! Da, asta de mai sus, alb-negru. Nu vreau discuţii despre faptul că e numai alb şi negru pe aici sau că tipul ăsta de la Masca nu are ce căuta acolo. Fiecare din cele trei poze îşi are rolul ei, ceasul, faţa, copilul. Sunt reprezentative pentru ceea ce sunt şi pentru ceea ce vrea să fie siteul ăsta. Cele trei fotografii componente aparţin fotografului Alin Ciortea, unul foarte bun chiar. Îmi place ce prinde în fotografie. În plus îmi place şi cum scrie pe blogul său, www. the35mmstudio.blogspot.com (din 2006 chiar). Şi-acum visul: când o să mă fac maare şi o să am bani muulţi o să-l angajez ca fotograful site-ului meu. Fiecare fotografie o să aparţină exclusiv lui 🙂

E week-end iar. Nu ţi se pare că sunt cam dese week-end-urile astea ? Una, două, hop! A venit week-end-ul… Propun să se mai scoată o zi din week-end, să muncim şi sâmbăta.

Glumesc, bineînţeles. Week-endul este şi pentru mine, ca pentru oricine altcineva, motiv de bucurie, de relaxare, de odihnă şi de nebunii, de ieşit afară şi de ignorat practica ce urmează pentru facultate, provocările ce vor veni curând, faptul că nu ştiu niciun pic de contabilitate cu toate că teoretic fac facultate de contabilitate, faptul că vine sesiunea. Deh, sunt lucruri grele ce vor veni, însă azi şi mâine reprezintă sărbătoarea mea săptămânală în care mă străduiesc să fac ce-mi place. Uneori nu-mi iese, nu ştiu cum se face, iar la sfârşitul week-end-ului mă trezesc crispat, irascibil şi obosit.

Apropo, mai caut autori care să scrie aici, în locul ăsta unde-mi vărs şi eu cuvintele. Deci dacă ai un pic de ordine în gânduri şi ştii cum se ţine pixul în mână ca să iasă ceva dă-mi de veste şi te public aici. Accept articole despre orice, condiţia să aibă trink!-ul acela, sămânţa de inteligenţă/interesant/frumuseţe/bunătate. Give a try! 🙂 Dacă eşti interesat foloseşte pagina de contact sau dă-mi un mail la admin[at]claudiuconstantin[punct]ro.

P.S: caut un laptop până în 20mil/2000RON pentru soră-mea. Dacă te pricepi dă-mi de veste.

Updated: