Pizza Maxx? Mai bine nu

3 minute read

Scurt şi la obiect: aseară am ieşit noi prin Regie să vedem cum mai rulează treburile. Răspunsul este: prost. Studenţeşte sau româneşte. Am fost la Pizza Maxx să ne alintăm papilele gustative cu ceva bun. Personal nu am fost deloc impresionat. Şi uitaţi de ce, punctat:

  • Husele alea de la scaune sunt incredibil de jegoase la propriu. Nici tricoul meu pe care am căzut de pe bicicletă în praf nu era aşa jegos. Nu e normal aşa. Plus că podeaua e nemăturată şi nespălată de câteva zile probabil. Găseşti cam orice acolo, de la scobitori până la animăluţe care se iubesc printre crăpături.
  • Servitorii/chelnerii/ospătarii, ce sunt ăia acolo, sunt taaare obosiţi şi se mişcă în reluare. Eu îi înţeleg, sunt studenţi şi petrec toată noaptea, dar la locul muncii dai dovada de profesionalism sau zbori. Asta e clar. Mai ales pe criză. E bine măcar că se simţeau în largul lor, vorbeau tare între ei de la un capăt la celălalt al terasei. Era unul lângă mine şi ţipa din toţi rărunchii… ce-ai mă, nu te-ai şters azi-dimineaţă în urechi ??
  • Ne-a adus pizza. Era muşcată/trunchiată/ciopârţită/crestată, cum vreţi s-o numiţi. Serios, have a look:

</span></span>

[![](https://4.bp.blogspot.com/_Ul3gD0LNpzU/SokFMJcEN4I/AAAAAAAAA7o/xYG6PmWAGKc/s200/Iul026.jpg)](https://4.bp.blogspot.com/_Ul3gD0LNpzU/SokFMJcEN4I/AAAAAAAAA7o/xYG6PmWAGKc/s1600-h/Iul026.jpg) [![](https://1.bp.blogspot.com/_Ul3gD0LNpzU/SokFU0MGUTI/AAAAAAAAA7w/vbaqv9dI-bQ/s200/Iul027.jpg)](https://1.bp.blogspot.com/_Ul3gD0LNpzU/SokFU0MGUTI/AAAAAAAAA7w/vbaqv9dI-bQ/s1600-h/Iul027.jpg)

In rest la gust a fost bună, n-am ce zice. Puţine condimente în plus nu stricau, dar a fost ok. Dacă un şoricel a făcut chestia aia acolo… trebuie să mă aştept la nişte dureri azi. Daca un chelner a făcut asta… fir-ar a dracului de ţară de înfometaţi!

  • Desertul a fost bun. N-am ce obiecta… sau poate pot să zic că a fost prea bun, astfel încât ne-a mai rămas un pic pentru un servitor/chelner/ospătar mai înfometat. 😀
  • N-am avut schimbat ca să-i plătesc, aşa că i-am lăsat un bacşiş şi i-am zis să-mi aducă restul de 10 ron. S-a uitat urât şi a rămas câteva secunde nemişcat de parcă trupul lui ar fi zis „hai, frate, mai vrei şi rest după ce că n-am chef de tine?”. Părerea mea e că nu merita nici un bacşiş. Dau bani în plus când sunt mulţumit de serviciile care mi se oferă, când sunt tratat ca un om care vine să mănânce liniştit şi care cere seriozitate şi bun gust.

Concluzia: dacă nu vă deranjează toate lucrurile astea puteţi să mergeţi la Pizza Maxx măcar pentru desert. Dacă vreţi normalitate evitaţi Pizza Maxx şi căutaţi alt loc. Eu unul nu mai trec pe acolo, am nişte pretenţii de la lucrurile pentru care plătesc.

De altfel au mai păţit-o şi alţii în localul ăsta. Citez de pe un forum:

Am iesit si eu azi cu prietena mea si am zis sa mergem in regie la Max sa mancam o pizza.

Am luat cate o pizza si ma rog…ce am mai luat noi acolo…pizza a fost cat de cat ok…prietena mea a putut sa manance doar jumate iar eu am venit cu ideea sa luam cealalta jumatate la pachet; zis si facut; o rog pe ospatarita sau cum se numeste…sa ne puna restul la pachet si sa ne aduca nota. Ea se uita asa urat la noi..de parca cine stie ce i-am zis… si vine si ne tranteste o cutie pe masa alaturi de un carnetel prafuit(nici macar praful nu s-a obosit nesimtita sa il stearga de pe carnetel)…am ramas cu gura cascata…but wait! it gets better!ma duc eu la ea si ai zic politicos sa ne puna pizza in cutie doar nu o pun eu…ea imi zice:”doar nu vreti sa imi bag eu mainile in ea!” …iar cealalta de langa ea(alta taranca) zice: lasa fata du-te si baga mainile in ea… …m-am intors am platit si am plecat…am zis sa nu fac scandal…deci nu stiu…m-am simtit ca ultimul om…adica oare nu am platit pt acea pizza? se uita la mine de parca am cersit pentru acea pizza… …iar faza cu „bagatul mainilor” mi se pare incredibila…cum p*la mea sa iti bagi mainile!!!…adica ei nu au acolo diferite „ustensile” ca nu stiu cum sa le numesc ca sa iei o pizza din farfurie sa o bagi in cutie?…cam asta a fost povestea mea…voi ce parere aveti? ati patit asa ceva?…poate sunt eu prea pretentios, poate ma astept la prea multe…nici nu stiu ce sa mai zic…oricum sunt foarte dezamagit si nu o sa ma mai duc acolo ever!

Citiţi mai multe despre experienţa tipului aici.

Updated: