Pentru inceput

2 minute read

…orice are un inceput. Deci o sa incep si eu prin a va spune cate ceva despre mine ca sa aveti idee cu cine aveti de-a-face. Sunt Claudiu, am 19 ani (momentan) si am venit de curand in ‘the big shitty’ Bucuresti ca sa-mi continui studiile, sa-mi gasesc ceva de lucru si sa supravietuiesc in continuare junglei asteia pe care unii o numesc viata (…sau invers? ). Sunt multi ca mine, poate prea multi, poate sunt si zeci de astfel de bloguri; n-am stat sa caut. Scopul acestui blog? Nimic altceva decat de a împărtăși si altora gandurile, intamplarile, dificultatile, bucuriile, nenorocirile de care am parte in orasul acesta cu care voi convietui de acum incolo.

Da, ‘cu care voi convietui’ si nu ‘in care voi vietui’, pentru ca Bucuresti pentru mine e o mare gloata de oameni si atata tot. Nu exista Asociatia Nu-Stiu-Cui, nu exista Uniunea Nu-Stiu-Care, nu exista Romania; exista doar oameni care se asociaza, se grupeaza dupa anumite criterii, covietuiesc si se numesc romani. Omul este cel care te face fericit, suparat, enervat, omul sta la baza oricarui eveniment. Si, slava Domnului, peste tot vad exemple si pot sa le descriu…

Deci asta o sa fie blogul asta, un ansamblu de marturii, un fel de jurnal daca vreti, dar in care nu o sa-mi descriu dezamgirile sau exaltarile personale, ci interactiunile cu ceilalti bucuresteni sau trecatori ai Bucurestiului; tot ce mi se pare ca ar trebui sa stiti si voi, cei care dati pentru prima data ochii cu Bucurestiul (cum sunt eu) sau cei care v-ati obisnuit deja cu el ( poate descoperiti ceva nou).

De fapt acum ar trebui sa fiu in vacanta, dupa o binecunoscuta clasa a 12-a in care mai mult am uitat lucruri decat am invatat. Am avut Bac, am avut admitere, dar au trecut toate asa cum au venit: prea repede. Am ales insa sa vin in orasul asta sa-mi croiesc un drum sau mai bine zis, sa-i croiesc pe altii in drum cu drumul meu… sau in cap, depinde de situatie.

Voi reveni curand, sper, si o sa incep sa descriu, sa detaliez, sa prezint ceea ce mi se pare a fi de descris, detaliat, prezentat. Deocamdata nu prea am timp, ma cam preseaza noua mea slujba, dar ‘I’ll be back’. Numai bine!

Updated: