Oamenii

1 minute read

    Oamenii au buguri. Bug-uri serioase care necesită mult timp de studiu şi lucru. Abia apoi, după ce se rezolvă bug-urile, oamenii trebuie sa se obişnuiască bine cu noua funcţionalitate. Ceea ce nu se întamplă niciodată.
    Oamenii işi ocupă majoritatea timpului cu lucruri inutile de care nu au nevoie şi care nu or să le folosească niciodată (e oare acest blog un astfel de lucru?)
    Oamenii pot fi uşor manipulaţi şi transformaţi în animale. Chiar şi de către obiectele din jur… cum ar fi banii. Închipuie-ţi un om manipulat de alt om… asta e artă.
    Oamenii nu ştiu sa înveţe. Din lucruri rele, din lucruri bune, din orice. Nu ştiu să tragă concluzii, să tragă linie şi să claseze lucrurile din viaţa lor. Şi în final nu ştiu să ia decizii.
    Tot alergând într-un cerc cu o viteză tot mai mare (într-un final ei ajung repede acasă…) o forţă centrifugă îi face pe oameni să se îndepărteze tot mai mult de centru şi să piardă controlul traseului râsturnându-se. Şi pentru că s-au îndepărtat atât de mult de centru nu e nimeni în jur să-i ajute să se ridice.
    Oamenilor le e frică, ezită, şovăie şi în final pierd.

Updated: