Manichiura, bat-o vina!

1 minute read

Nu ştiu cum se face că ţiganii au tot timpul şiruri peste şiruri de haine spălate în faţa case, dar ei sunt tot timpul jegoşi (la propriu şi la figurat). O fi vreo tradiţie la ei ca hainele cele curate să stea întinse în faţa „casei”. Sau poate le lasă acolo până devin murdare şi abia apoi le poartă, că nu pot să-mi explic…? Lângă clădirea unde lucrez, pe str. Ramuri Tei, e o astfel de casă unde viaţa se trăieşte la maxim: cei mai înalţi urlă şi se ceartă, iar cei mici umblă goi puşcă prin „curte”. Da, sunt goi puşcă, dacă mă uit pe geam îi văd în fiecare zi cum li se fâlfâie… de viaţa mizeră din România.
Ştiţi ce le-aş face Nicoletei Luciu, Alinei Plugaru, Cosminei Păsărin şi altora denumite la fel de sugestiv dacă aş rămâne singur cu ele pe o insulă? Le-aş schimba numele! Dă-o dracu, după ce că eşti în halul în care eşti (ştiţi toţi la ce mă refer) mai ai şi-un nume d-ăsta pocit de mai bine… nu te-ai mai numi deloc.

Şi acum să vă dau în cap cu subiectul principal al articolului ăstuia… Azi în metrou unul îşi tăia unghiile… da, am reuşit să imortalizez momentul în care băiatul cu părul de… boia iute îşi îngrijea frumos manichiura:

Updated: