La bloc

1 minute read

Bine am venit în viaţa la bloc! Vecinul de sus repară ceva cu maşinăria aia care face mult, mult zgomot. Sper să nu dureze mult… Bine că noi în timpul zilei suntem plecaţi pe la munci şi nu trebuie să suportăm toată ziua „muzica” industrială a naturii mamă.

Acum îmi dau seama că e prima dată când, personal, stau la bloc. La ţară am stat într-o căsoaie, în Buzău la curte, în Bucureşti prima dată într-o clădire din-aia scundă şi naţionalizată, a doua oară la curte. Acum, a treia oară, la bloc. Şi sper că pentru ceva timp n-o să se mai schimbe nimic. În general îmi plac schimbările (în bine), dar vreau şi stabilitate, linişte pe termen lung.

Ce ne facem cu vremea asta ? Nu ştiu ce are de e aşa mohorâtă. Bicla mea stă pe balcon şi suspină amarnic. Îi sfârâie cauciucurile de poftă să o ardă aiurea pe banda galbenă de biciclişti unde se simte ca la ea acasă. Suspină şi priveşte cu jind în jos de la etajul 6.

Dar cu gripa porcină ce ne mai facem ? Am cam încurcat-o, părerea mea. Am impresia că scenele din Dawn of the Dead or să devină realitate în cel mai scurt timp… Eu unul n-am chef să mă vaccinez cu o chestie netestată îndeajuns, nu vreau să-mi crescă un corn în frunte cu care să împung lumea la metrou, nu vreau să am trei mâini, sunt băiat bun, mă mulţumesc cu două.

Lăsând gluma la o parte situaţia e destul de urâtă şi poate deveni şi mai urâtă. God bless Romania!

Updated: