Happy… love, everyone!

1 minute read


    „Happy aniversary” pentru toţi Valentinii şi Valentinele, „Happy birthday” pentru toţi cei care îşi serbează azi ziua de naştere, „Happy… love” pentru toţi îndrăgostiţii/îndrăgostitele, amanţii/amantele, soţii/soţiile, bunicii/bunicile care respiră aerul acestei frumoase zile alături de noi. Să fim cu toţii cât mai fericiţi, cât mai iubiţi, cât mai frumoşi, cât mai zâmbăreţi, cât mai lipsiţi de griji!
    …aproape că am obosit. Dar eu sunt Moş Crăciun şi sunt neobosit ( serios! ), aşa că o să continui: şi să fie pace în lume, copiii din Africa să aibă ce mânca, cei din Sahara ce bea, restul tot ce le mai trebuie, deţinuţii cât mai multe raze de lumină printre gratii, ruşii cât mai multă căldură (ca să ne dea şi nouă gaz), Băsescu o familie cât mai fericită, Năstase cât mai multe „Tamare”, studenţii cât mai puţine restanţe, profesorii o leafă cât mai mare, parlamentarii cât mai puţin somn (un om nu trebuie să doarmă mai mult de 6 ore… ), iar cei singuri o speranţă cât mai mare. Noi toţi vă iubim pe voi toţi 🙂
    După ce v-am blagoslovit pe toţi o să iau o scurtă pauză. Revin după publicitate :*

     …aşa că aveţi grijă! Orice aţi avea de spus trebuie să vină din inimă. Iubiţi din inimă, uraţi din inimă, faceţi totul doar dacă simţiţi un imbold mic acolo în inimă 🙂 E foarte important! Nu cadourile de Valentine’s day luate pe fugă, nu vorbele spuse în grabă, nu privirile repezi în ochii celuilalt doar aşa ca să fie… ce e acolo în inimă contează. Eu vă spun din inimă: „Happy Valentine’s day”! Iubiţi-vă mult! We will!

Updated: