Grevă la metrou: ziua 2.

1 minute read

Şi veni şi ziua cea de pe urmă… A, stai că despre altceva voiam să vă zic…nu e momentul acum. 😀

Aşa cum preconizam ieri prin titlul postului, a venit şi ziua 2 din “iadul pe pământ” cum au denumit ăştia de la Jurnalul Naţional situaţia existentă în Bucureşti datorită grevei Metrorex. Ne-am văzut obligaţi să admirăm pentru a doua oară zilele astea frumuseţile Bucureştiului mergând pe jos sau înghesuindu-ne în autobuzele RATB. Asta e, aşa oameni, aşa ţară.

Ziua 2 nu aduce mai nimic nou. Cred că oamenii vor începe să se obişnuiască aşa cum s-au obişnuit cu România de până acum şi îşi vor accepta liniştiţi soarta crudă ce le e dată. Suntem un popor de oameni amabili, calmi şi toleranţi, ar trebui să fim daţi exemplu altor popoare. Cine trece peste necazuri fără să crâcnească, fără să facă gălăgie ? Noi, poporul român. Am făcut tărăboi destul în 89, acum n-are rost să ne mai răsculăm. Ne-om fi dat probabil seama că în revoluţiile moderne româneşti lumea moare degeaba şi că n-are rost. Pentru ce să lupţi, pentru o ceată de imbecili care îl imită pe Gigi Becali cu orice ocazie şi care ridică degetul în sus dând din picioare ca animalele pe ritm de manele? Nu mai ştiu cine a zis după alegerile din 90 când Iliescu a ieşit preşedinte:

Pentru asta am luptat, mă, în 89, pentru asta am murit pe capete ? Ca să iasă Iliescu preşedinte ? Am luptat pentru un popor de imbecili, mă, pentru asta am luptat!

Mergem mai departe. Din câte am înţeles mâine n-o să mai fie grevă şi toate or să reintre în normal… sau or să rămână în continuare în anormalul specific.

Updated: