Frunzăreli - II

1 minute read


    Continui ce am început aici:

    1. Dacă nu ştiaţi că Mona Lisa a fost pictată şi nud de însuşi Leonardo da Vinci vă spun eu acum. Şi vă arăt şi poze şi vă mai dau şi sursa de unde am aflat asta ca să vă convingeţi. Şi dacă nu vă convine cum a pictat Leo tabloul original puteţi să pictaţi voi în… Paint. Ce, nu vă credeţi în stare ? Un tip a putut, voi de ce n-aţi putea ?

  1. Există pe planetă o fiinţă să-i zicem căruia i se poate spune „jumătate om, jumătate arbore”. Aflaţi aici totul. (Şi după asta o să ştiţi de ce blogul meu se numeşte „Jumătate om, jumătate blogger”;) )
    <p> <p>3. O fetiţă din Germania s-a născut cu doar jumătate de creier. Cu toate astea ea prezintă calităţi deosebite… Aflaţi aici.</p> <p>4. Ştiaţi? Creierul bărbaţilor este organizat fie pentru a vorbi, fie pentru a asculta. Nu le pot face pe amândouă în acelaşi timp. Asta înseamnă că dacă un bărbat vorbeşte, el a surzit, nu mai poate auzi nimic. Când vorbeşte, o femeie poate auzi în acelaşi timp. Deci, atunci când o femeie vorbeşte cu un bărbat, trebuie să-l lase să termine ce are de spus, altfel el nu poate auzi nimic. E pe bune asta! Oare care ar fi explicaţia ? Probabil se întâmplă pentru că vocea unui bărbat e mai joasă, adică are mai mult bass care ocupa tot „spaţiul”… înţelegeţi voi ce am vrut să spun.</p> <p>

Updated: