Femeile pot opri timpul în loc

1 minute read

Femeile pot opri timpul în loc. Asta e clar.

De ce spun asta? O aud câteodată pe Oana… „am fost colo şi acolo… tipa era îmbrăcată aşa şi aşa, iar cu rimel era dată într-un anume fel, pe pleoapă era o linie fină de cam atâţia milimetri, uite aşa de fină. Apoi, în plus mai avea asta şi asta, dar nu aşa cum am văzut la nu ştiu cine, ci într-un mod mai nu ştiu cum şi mai aşa şi pe dincolo etc etc”.

Măi, oameni buni, când are timp, frate, să observe toate detaliile astea ?? Nu înţeleg, eu când mă întîlnesc cu o persoană, chiar şi pentru o perioadă mai lungă de timp, nu am efectiv când să observ toate detaliile astea şi să port o discuţie normală cu omul, mă concentrez pe ceva anume, nu pot să „scanez” omul dintr-o privire şi să-mi rămână în memorie ABSOLUT toate detaliile legate de el. Tot ce vrei să ştii şi tot la ce nu te-ai fi putut gândi vreodată femeile le înregistrează într-o secundă. Aşa sunt toate femeile sau e vorba de ce am eu în curte ? 🙂

Şi mă gândesc… nu are cum să memoreze toate astea decât dacă opreşte timpul în loc. Altfel e imposibil. Zice „ia să vedem noi..”, apoi apasă butonul. Nu ştiu ce buton, de unde vrei să ştiu ? N-am văzut niciodată un buton care opreşte timpul în loc. Dar e clar că butonul ăsta pe care îl are ea asta face, opreşte timpul în loc. Apoi ea scanează şi înregistrează, apoi îl apasă din nou şi lucrurile revin la normal.

„- Bună ziua!”

„- Bună ziua.”

„et etc”

În orice caz, poate aflu şi eu secretul de la ea. Cu siguranţă mi-ar folosi.

Updated: