Emoţie de toamnă

1 minute read

Să întâmpinăm toamna aşa cum se cuvine, cu o răceală groaznică şi insistentă. Domnul Nurofen nu şi-a făcut nici până acum efectul, ceaiurile doar pe termen scurt. Însă va trece, ştiu că va trece.

A venit toamna, acoperă-mi inima cu ceva
Cu umbra unui copac sau mai bine cu umbra ta…

Deci azi e prima zi de toamnă. S-a dus şi vara 2009, o aşteptăm voioşi pe cea din 2010. Până atunci mai e, aşa că avem ocazia să ne bucurăm de această perioadă de legătură între coloşi, care este toamna. Nu cred că ştiaţi, dar toamna e anotimpul meu preferat. Şi îmi face o deosebită plăcere să fie ploaie, să fie vânt, să fie frunze, să fie portocaliu. De altfel şi tema blogului aduce a toamnă, acum îmi dau seama. Vedeţi cum lucrurile care ne plac ne influenţează alegerile, modul de gândire şi reacţionare şi în general tot traseul vieţii… ?

Mă tem că n-am să te mai văd, uneori,
Că or să-mi crească aripi ascuţite până la nori,
Că ai să te ascunzi într-un ochi străin,
Şi el o să se-nchidă cu o frunză de pelin.

În altă ordine de idei doi îndrăgostiţi sărbătoresc zilele astea un copil… adică nouă luni 🙂 Să-l creştem sănătoşi, ştiu că asta o să ziceţi. Mulţumim!

Şi-atunci mă apropii de pietre şi tac,
Iau cuvintele şi le-nec în mare.
Şuier luna şi o răsar şi o prefac
într-o dragoste mare.

Cecile Bredie – The autumn leaves / Les Feuilles Mortes

Tot azi fac exact un an de când mă ocup de blogging. Începând cu www.clavool.blogspot.com, si www.hasdeeni.blogspot.com, continuând cu www.buzzoianu.blogspot.com, apoi www.claudiuconstantin.blogspot.com şi cu alte proiecte care mai de care mai măreţe 😀

Numai de bine s-auzim!

Updated: