E aproape gata…

1 minute read

Locul ăsta e aproape gata… alt loc de scris, acelaşi eu în devenire.

M-am răzgândit pentru a nu ştiu câta oară în ceea ce priveşte blogul. Asta e, suntem oameni şi căutăm tot timpul să îmbunătăţim lucrurile. Mă gândeam într-o zi la ce o să spun eu în postul ăsta, că mi-am schimbat iar adresa blogului şi tema şi stilul de a spune lucrurilor pe nume; la ce o să credeţi voi despre asta.. că sunt un nehotărât şi că o să mă tot mut de colo colo până o să vă ameţesc de tot. Vă cred şi vă înţeleg… dar…

Dar mi-am dat seama că n-am nicio explicaţie de dat. Nici nu o să spun ca Zoso că e blogul meu şi fac ce vreau şi numai eu am dreptate. Nu ştiu voi cum sunteţi, dar eu dacă mă trezesc la jumătatea unei acţiuni care merge de minune, dar eu simt că nu asta ar trebui să fac… abandonez. Am nişte zile pe care vreau să mi le trăiesc frumos şi să fac tot ceea ce simt că ar fi bine să fac. Vreau să mă regăsesc în ceva, să vin seara acasă de la serviciu şi să mă „aştern” să fac ceva. Viaţa mea nu înseamnă doar facultate, serviciu, chirie, bagaje. Înseamnă lucruri pe care le fac şi de care sunt mândru. Şi care mă fac să-mi spun că n-am făcut umbră pământului degeaba.

Aşadar am făcut o analiză complexă şi a rezultat locul ăsta… care e doar un loc unde scriu. Şi atât. Eu sunt o persoană calmă, persoanele care mă cunosc ştiu asta. Dar asta nu înseamnă că nu mă enervează lucruri, mă supără şi mă fac să mă revolt. Dar nu ţip, nu arunc lucruri, nu sparg chestii, nu bat oameni. Pur şi simplu mă „aştern” şi fac ceva care să-mi elibereze energia negativă. Şi mai scriu, mai mâzgălesc câte ceva, mai chinui programul de făcut muzică, îmi găsesc o ocupaţie. Iar locul ăsta va fi martorul multor lucruri.

Simplu şi eficace, cu titlul subsemnatului, fără nickname-uri, fără alter ego-uri. Ăsta sunt, asta citiţi.

Updated: