De ce BUZZoianu’ ?

1 minute read

    Înainte de a „mă da bine pe brazdă” cu postările pe blog trebuie să mai lămurim câte ceva:

    1.De ce să mă citeşti ?

    De ce nu ? 🙂
    Pe vechiul meu blog îmi făcusem câţiva cititori fideli care îmi apreciau „scriitura” şi zelul cu care povesteam. Ceea ce m-a făcut să le fiu şi eu fidel lor şi să încerc să-i mulţumesc şi să le satisfac dorinţa de a citi ceva ce le mai ia gândul de la stresul zilnic.
    Poate că au avut ei un motiv să mă aprecieze pentru ceea ce scriu, aşa că merit o şansă şi de la voi, ceilalţi cititori, ca să aruncaţi câte o privire din când în când pe aici.


    2. De ce să te abonezi la feedul de postări ?<p> <p>    Pentru că trăim într-o eră a informaţiei în care nu să ai informaţia este cheia, ci să dai primul de ea. Un exemplu elocvent este Zoso care, având acces la fluxul de ştiri al agenţiilor de presă, e de cele mai multe ori primul care discută pe marginea diferitelor evenimente importante. De aceea are trafic, vizitatori şi ce mai vreţi voi şi de obicei stă în vârful piramidei ZeList făcând din când în când schimb cu Cabral pentru locul I.
    Aşa că dacă sunteţi primii care află ce scriu aici… cu atât mai bine pentru voi. Nu zic că mereu voi aborda subiecte interesante… e un firea unui blogger să alterneze subiectele, nu ai cum să fii mereu acolo sus.</p> <p>    3. De ce să comentaţi ?</p> <p>    Pentru că cine nu comentează, nu înţelege. Asta înseamnă că ai ceva de spus, de completat, ceea ce înseamnă că ai o părere. E bine să nu duci lipsă de păreri, aşa că fac apel la imaginaţia şi felul vostru de a gândi. Aştept replici, corectări atunci când greşesc şi, în general, semne ale existenţei voastre . 🙂</p> <p>    Acestea fiind spuse, vă doresc lectură plăcută în caz că v-aţi hotărât să mă citiţi.
    Numai bine!

Updated: