Cum a fost ieri la Codecamp Bucureşti

1 minute read

A fost tare. De fapt staţi aşa…

Codecamp înseamnă nişte programatori care se întâlnesc şi discută despre multe lucruri, care împărtăşesc din experienţele lor şi care ne pun la curent cu tehnologiile noi.

De data asta s-a întâmplat la sediul Microsoft România, la Piaţa Presei. S-a vorbit mult despre tehnologiile Microsoft, în special despre Visual Studio 2010. Care e tare, ce să zic. Acum împătimiţii Linux etc co or să-mi sară în cap cu contra-argumente. Nu asta e ideea, la codecamp nu se promovează competiţia asta, dimpotrivă, se vorbeşte despre orice, Linux, Mac, php etc included. S-a vorbit despre Visual Studio 2010 pentru că este într-adevăr o sculă tare care nu prea concurează cu nimic momentan. Despre XAML, Silverlight etc.

Mi-am dat seama în principiu câte nu ştiu :)) dar şi câte pot învăţa. Lucruri tari pe care se merită să le ştii. Ca programator zic, nu ca zidar. Deşi dacă eşti Project Manager la o firmă de construcţii… s-ar putea să te intereseze ce a scos acum Microsoft.

Nu sunt tech geek, aşa că n-o să fac din blogul ăsta unul despre tehnologie. Vă las libertatea de a alege şi de a descoperi :p

Mai multe detalii aflaţie pe site-ul codecamp. Şi vă recomand să participaţi data viitoare (în Bucureşti sau alte oraşe).

string EndMessage = „peace!”; 😀

Later edit: poze aici : https://cid-058f9d4d139fdb21.skydrive.live.com/browse.aspx/Codecamp%20Bucuresti%2024%20aprilie. Ca o dovada ca am fost @Codecamp exista o fotografie aici: https://cid-058f9d4d139fdb21.skydrive.live.com/self.aspx/Codecamp%20Bucuresti%2024%20aprilie/DSC00108.jpg 😀

Updated: