Cu televizorul aţi minţit poporul!

1 minute read

La televizor sunt numai porcării, asta e clar. Vă spuneam că de când m-am mutat am televizor pe care îl mai consult dimineaţa la ceai. Şi mă crucesc câte falsităţi, câtă manipulare (nu e nicio diferenţă faţă de 89), câte aberaţii se spun. Mă refer acum la canalele româneşti. La televizor vezi doar ieftinituri româneşti. Scandaluri sexuale, că parcă asta e principala noastră problemă, „vedete” – copii jegoase după vedetele occidentale, videoclipuri de tot râsul. Sunt multe exemple, n-are rost să le enumăr acum pe toate, n-are rost şi le ştiţi şi voi.

Cred că într-o bună zi o să arunc televizorul pe fereastră. Nu mai pot să-i suport p-ăştia, nu mai pot să suport atâtea vorbe goale fără nicio menire. Suntem minţiţi pe faţă şi prostiţi cu emisiuni de doi lei şi oameni incompetenţi. Unde o să ducă toate astea? Când eram în Dorobanţi n-aveam televizor, dar auzeam absolut în fiecare seară o emisiune la care se uita baba în care Dan Negru ţipa ca un disperat „Increeediiibiiil! Incredibil!”. Nu ştiu ce emisiune o fi fost aia, dar în fiecare seară, din 10 în 10 secunde, ceva incredibil se întâmpla, iar ăla ţipa din toţi rărunchii. Ce emisiune e asta, ce poate să te înveţe? Şi baba râdea din toată inima. Toţi bătrânii or fi aşa senili?

O să încerc să mă reapuc de citit. Nu mă ajută cu nimic prostia de la televizor şi nici nu mă învaţă nimic. Nu vreau să ajung în aceeaşi masă de imbecili prostiţi de televiziune. Pe zi ce trece sunt din ce în ce mai convins că nu se mai poate face nimic şi că suntem sortiţi unei morţi ieftine.

Updated: