Cercei

1 minute read

    Care-i faza cu cerceii prin toate zonele corpului ? Că nu înţeleg. Mă refer la următoarele:
    1. Unii au o preconcepţie: că femeia fără cercei în urechi e urâtă, că nu se poate aşa ceva. Not true! Femeilor le stă foarte bine cu cercei, dar dacă nu poartă sunt la fel de frumoase/urâte. Frumuseţea unei femei nu stă în cercei, ci în felul ei de a fi.
    2. Nu înţeleg cerceii în urechi la bărbaţi. De ce ? Ca să fii şmecher ? Că îţi stă mai bine? Nu ştiu dacă cineva v-a mai spus asta, cercelaţilor, dar nu vă stă bine deloc! Nu moştenim niciun trib african astfel încât cerceii să aibă vre-un rost.
    3. Ultima afirmaţie de la puctul 2 e valabilă pentru orice om, bărbat sau femeie, care are cercei oriunde altundeva. Îmi displac femeile cu cercei prin nas, buze, sprânceană etc. Chiar nu înţeleg ce rost are. Dar mă rog, poate altora le place… de-asta suntem un neam de cercelaţi. Văd câte o femeie frumuşică pe stradă şi când întoarce capul văd că-i înfloreşte ceva pe nas… Weeeaaaahh! Go, go, go.. run!!

    P.S: Tot ce am zis mai sus e propria mea părere. Eu personal nu văd rostul cerceilor în afară de localizarea lor în urechile femeilor, acolo au un rost. Dar niciunde altundeva. <p> <p>

Updated: