Ce-am făcut de Paşte

1 minute read


Alergătură, reuniune de familie, lecţii de viaţă, plimbare în Buzău, recitit poezii de Bacovia, citit câte ceva despre Feng Shui, frunzărit o carte huge de filosofie, mers cu maşina, urmărit discuţii, văzut concert de Alexander Rieu (foarte frumos), ascultat poveşti despre condiţiile de război din Afghanistan, ascultat oameni puternici, mâncat multe lucruri, băut Garrone, visat la o casă caldă, ascultat Mambo nr 5, scris.

Probabil ar mai fi de zis, dar în mare cam asta am făcut. Dacă vrei poveşti pompoase cu tipe dezbrăcate, cu multă băutură şi aburi, cu discoteci, cu Ciupi (e o poreclă arhi-întâlnită), cu petreceri monstru… citeşte alte bloguri. La mine a fost un Paşte parţial cald, se putea şi mai bine, însă a meritat, am avut experienţe noi şi am mai învăţat câteva lucruri. In principiu nici nu am aşteptat mai mult, dacă am învăţat ceva a meritat.

Acum suntem în maşină în drum spre Bucureşti. Asta e partea cea mai urâtă a sărbătorii de Paşte: revenirea la normal. Repet încă o dată: nu îmi place Bucureştiul… poate aşa se creează o energie care mă va duce către mai bine, în altă parte, de preferat în străinătate. În cartea cu motive de plecat din ţară la care tot adaug de o bucată bună de vreme s-au mai adăugat câteva zilele astea. Mă gândesc serios să mă perfecţionez în limbile mele străine… nivelul lor este îngrijorător de scăzut. Timp este, voinţă să fie.

Updated: