Campania ipocrită a lui Băse

2 minute read


    Azi când intru în mail pe yahoo văd o reclamă: Apare băsescu cu mâinile întinse ca un păianjen, lângă el apare mesajul „Click aici ca să mă vezi aşa cum sunt”. Dau pe el nu din curiozitate, ci pentru că ştiam că o să văd nişte minciuni pe care am să le comentez mai apoi:

1. Văd o Românie modernă şi asta îmi dă forţa să fiu optimist şi să rămân un luptător.
    Măcar unii dintre noi să fie optimişti şi să o ducă bine. Tu ai văzut că oamenii nu mai au ce mânca în România ? Unde dracu e modernismul în asta ?? Cine dracu a luptat pentru asta ??
2. Văd o Românie puternică formată din români activi şi creativi, o societate, un stat care funcţionează în slujba cetăţeanului.
    Cum dracu poţi să spui aşa ceva despre gaşca aia de burtoşi slinoşi ? Că funcţionează în slujba cetăţeanului… dar până la urmă şi ei înşişi sunt cetăţeni, nu ? Poate că habar nu au că mai există şi alţii în afară de ei…
3. Văd o Românie încrezătoare în propriile forţe, o ţară construită pe dialog şi valori comune.
    Care dialog, mă ? Certurile alea zilnice dintre voi? Ăla e dialog ? Care valori comune, mă ? Ce valori ai tu ? Nimic, eşti o nulitate!
4. Văd o Românie unde cei mulţi sunt cei puternici, în care clasa de mijloc câştigă mai bine şi îşi face vocea auzită.
    Întradevăr, sunteţi mulţi la conducerea statului. Da, şi în partea a doua ai dreptate. În rândul cetăţenilor există o singură clasă: cea de foarte jos, la care nu se uită nimeni. Cea de mijloc o duce foarte bine şi o să o ducă în continuare foarte bine. Admirabil.
5. Văd o Românie cu o economie stabilă şi puternică, în care predomină competitivitatea şi spiritul întreprinzător.
    Să mori tu. Agonia asta tâmpită e la tine economie ?
6. Văd o Românie cu o agricultură europeană şi sate în care locuitorii din mediul rural să aibă parte de aceleaşi şanse ca la oraş.
    Da, şanse nule.

    Clar, Băsescu are vedenii…
    Câtă ipocrizie! Cum vă ţine, mă, inima să nu vă duceţi să-i ardeţi una peste bot, aşa cum ne îndemna Nabbu ? Cum dracu să aberezi aşa aiurea fără fundement, fără argumente ? Aproape că mă simt eu prost pentru tâmpeniile pe care le spune. E incredibil.. incredibil.
    Plus că pe acel site nici măcar nu puteam să votez într-un poll. „De pe acest IP s-a votat deja”. Halal totul!

    Curat Ţara Tuturor Iposibilităţilor.

Updated: