Bătaie cu perne !!!

1 minute read

    Bătaie cu perneeee! Da, Sâmbătă la ora 15:00 în Piaţa Universităţii. Flasmob organizat de cei de aici. Ce înseamnă toate astea: fiecare vine cu câte o pernă, iar la ora 15:00 fix începe bătaia. O să ţină exact 5 minute.
    **Regulament**:

Dă sfoară-n toată ţara despre bătaia cu perne. Bătaia cu perne nu începe mai devreme de ora prestabilită. Jocul se încheie după aproximativ 5 minute de la declansare. Nu loviţi persoanele care nu au perne în mână, decât dacă acestea v-o cer. Pentru “STOP JOC”, aruncă perna din mână. Oricine are în mână o pernă, cunoscut sau necunoscut, reprezintă un adversar şi poate fi “căpăcit”. Este interzisă introducerea unor materiale adiţionale sau alte obiecte contondente în pernele de luptă. Singura “încărcătură” acceptată este puful natural din pernă, cu variaţiuni ornitologice pe temele găină, raţă, pinguin, etc. Încercaţi cu încredere pernele cât mai moi!

    Cam aşa a fost anul trecut:

    Aşa că… ne vedem acolo! Dă şi tu mai departe articolul ăsta sau anunţă pe blogul tău ca să participe cât mai multă lume la eveniment. Copiază următorul text şi trimite-l pe mess: < bătaie=”” cu=”” perne=”” sâmbătă=”” la=”” ora=”” 15:00=”” în=”” piaţa=”” universităţii=”” !!!=”” detalii=”” aici:=”” https://clavool.blogspot.com/2009/06/bataie-cu-perne.html=””»

Updated: