Aşa trec zilele noastre…

2 minute read

Fuuuuck, credeam că nu mai scap de săptămâna asta. Şi uite că acum că am scăpat nu pot să mă bucur; alte zile grele vor veni. Dar merge, the show must go on.

Dacă mai plouă mult îl pun pe Băsescu să cenzureze bolţile. Aşa nu mai ţine, ce tot atâta vreme urâtă ? Cine ştie cum atentează ploaia asta la siguranţa statului, mai bine o eliminăm.

Lăsând la o parte gluma – ceea ce se întâmplă în perioada asta la noi e de toată batjocura. Cele două tabere, Băsescu şi pupincuriştii lui pe de o parte şi opăriţii de la Antena 123 pe de altă parte, ne oferă un spectacol pur românesc; nu mai e de mirare nimic. Nu sunt foarte informat despre asta, recunosc, dar părerile mele sunt astea:

– Presa română nu valorează mai mult decât un sul de hârtie igienică. Poate mai sunt excepţii de oameni sau ziare/emisiuni/etc, însă prea rare. Ar trebui să li se mai dea peste ochi celor care au uitat ce înseamnă presă şi opinie liberă. Că până la urmă la baza acestei “puteri în stat” stă scrisul – adevărul, frumuseţea şi claritatea lui, nu tot felul de funduri şi ţâţe de piţipoance.

– Băsescu e naşpa. E un fel de “bă, dacă nu mă vorbiţi de bine vă scot”. Am văzut şi filmul în care se plimba ca un pinguin printe ceilalţi şefi ai statului europeni şi cum l-a dat Berlusconi la o parte. Jalnic. Patetic. Urât rău de tot. Asta nu e preşedinte, mă fraţilor. E un papagal ales de papagali. Eu unul am votat cu Remus Cernea, măcar ăla ştia engleză 😀

– Din toată şarada asta n-o să iasă un învingător, ci o mare pată care se mai pune pe costumul jegărit al României. Unui zidar care e murdar din cap până-n picioare nu-i mai pasă dacă-şi mai şterge odată mâna de pantaloni. Dar el măcar construieşte ceva. România se murdăreşte degeaba.

Acestea fiind spuse, rămâi cu bine. Să ne vedem într-o lume mai bună, în care va domni bunul simţ, respectul, munca cinstită (“munca cinstită” ar trebui adaugată ca excepţie alături de “biserica catolică”). Să ne întâlnim la crâşma de la colţ unde oamenii nu ştiu cine e Băsescu, Columbeanca sau Naomi, unde nu există Sexy mamasita Brăileanca şi nici Voicu Pânzaru. Unde nu există România.

Updated: