[Articol] Sesiune la dentist

1 minute read

     Ce mai e nou? A venit sesiunea, prima din viaţa mea, au venit neplăcerile facultăţii ( la care sunt obligat să mă duc din când în când ). Am avut vreo 4-5 examene până acum la care m-am descurcat nesperat de bine, însă urmează încă vreo 4-5 ( cele mai grele ). Voiam să povestec pe aici cam cum au decurs, cum a fost, cum m-am simţit, dar mi s-a scârbit de ele la câte poveşti/povestiri, variante, presupuneri, păreri, supoziţii, combinaţii de răspunsuri, ambiguităţi am auzit pe la facultate… Mă, nu ştim să lucrăm ca lumea, nu ştim să vorbim şi să tăcem atunci când trebuie, dar ştim să ne dăm cu presupusul şi să criticăm mai bine decât orice popor al globului! Vorba’ceea: „mă n-am văzut aşa ceva…”. Un lucru e clar: fetele de la facultate, oricât ar încerca ele să menţină o discuţie în limitele domeniului facultate/studii/învăţat, nu reuşesc până nu intră ele un pic în conversaţii despre prieteni/iubiţi, sex, cumpărături, bijuterii. Mi-au făcut capul calendar unele care stăteau în spatele meu în sala de aşteptare pentru examenul de Istorie Economică… m-au zăpăcit de m-au luat dracii; în loc de Burebista şi principiile cine știe cărui economist ştiam totul despre prietenul bretonatei ăleia brunete care nu mai tăcea dracului din gură! Mă n-am văzut aşa ceva… ’raţi voi de piţipoance buzate!
     In rest… azi am fost la dentist. M-a bâzâit nenea ăsta ceva timp, mi-a luat ceva bănişori de la ciorap, m-a anesteziat de vreo 3 ori că nu voia nervul să tacă nici de-al dracului. Până la urmă am ieşit de acolo „c-o falcă-n cer şi cu una-n pământ”, de nu-mi mai simţeam jumătate din faţă… dar cu zâmbetul curat şi cu promisiunea altor vizite la dentist.
     Şi încă ceva: azi am văzut şi eu, în sfârşit, o vedetă în tot Bucureştiul ăsta… dar nu cine ştie ce, pe Mihai Trăistariu cu remorcile lui piţipoance şi pe al său fiţos CT 89 MYH mov pe care l-a parcat pe la 1 Mai pe acolo. Allah damn you, „Mariah Carey” a României!
     V-am pupat pe portofel. S-auzim de bine!

Updated: